< veljača, 2008 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29    

Svibanj 2009 (1)
Ožujak 2009 (1)
Veljača 2009 (1)
Siječanj 2009 (1)
Prosinac 2008 (3)
Studeni 2008 (1)
Listopad 2008 (3)
Rujan 2008 (1)
Kolovoz 2008 (1)
Srpanj 2008 (1)
Lipanj 2008 (3)
Travanj 2008 (3)
Ožujak 2008 (3)
Veljača 2008 (11)
Siječanj 2008 (8)
Prosinac 2007 (10)
Studeni 2007 (11)
Listopad 2007 (11)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari Da/Ne

by XXS Girl

Opis bloga



 Online Users





Pokušat ću s vama podijelit svoje misli i osjećaje o svakodnevnom životu i meni najboljim knjigama Stephenie Meyer - Sumrak, Mladi Mjesec i Pomrčina.


Odbrojavanje do Breaking Dawn!


Get this widget!


Hrvatska verzija Breaking dawn (znači Praskozorje) će prvi puta u Hrvatskoj biti dostupna na velikom Algoritmovom partyju u suradnji sa Forks forumom 6.9. 2008. (subota).
Knjiga će na partyju biti dostupna po promotivnoj cijeni od 129 kn, a u trgovinama će biti dostupna već za nekoliko dana po cijeni od 149 kn. Opširnije o tome imate u postu od 27.6. i na prvom hrvatskom Twilight forumu - Forks forumu - ili na Algoritmovoj stranici - link.



SUMRAK



Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket



Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket



Photobucket




MLADI MJESEC

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket




Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket





POMRČINA



Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket




Look After My Heart










Blogovi koje čitam

Općenito, ne čitam ih baš, a ako - onda samo one na koje naletim...
čitam one koji se bave Twilightom


- ECLIPSE FAN
- DIAMONDS ARE ETERNAL
- FIRST TWILIGHT - blog by: Kaia


- THOUGHTS AND WORLD OF SOMEONE SPECIAL



LINKOVI
Službena stranica Stephenie Meyer
Twilight lexicon
Službena Twilight Movie stranica
Prvi hrvatski Sumrak forum - Svakako posjetite!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

utorak, 26.02.2008.

Par novosti :) Update Taylor Lautner (- Jacob?) / Nikki Reed - Just feel better (Santana)

UPDATE
UPDATE
UPDATE



(Informacija uzeta sa Twilighters)


Mali Taylor Lautner je na svojoj MySpace stranici objavio da će GLUMITI u FILMU, no da još ne želi objaviti kojeg karaktera, već čeka da Summit Entertainment prvi sve objave.
Rekao je da imamo strpljenja... iako ga on nema jer je izuzetno uzbuđen što će glumiti u filmu.

Hm.. mislim da svi znamo koga će glumiti.. nažalost.

taylor lautner .


Eee, i osim ove informacije sam se još nečeg danas sjetila.. slušala sam iPod i kako imam hrpu pjesama na njemu sam nakon dosta dugo vremena čula jednu pjesmu koja mi je prije godinu-dvije bila omiljena; a to su Santana i Steven Tyler iz Aerosmitha sa pjesmom Just feel better i tek danas, kad sam ju ponovno čula, sam se sjetila djevojke iz spota (bila mi je dosta poznata)... a to je Nikki Reed (Rosalie).. pa eto, pogledajte spot (za sve one koji ne znaju kako Nikki glumi).. pjesma je meni odlična.





----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- S twilightlexicona su potvrdili da će Billy Burke glumiti Charlieja.
Članak je pronađen ovdje - www.creators.com


Photobucket



- Emily Osment smo već vidjeli na The View kako spominje Sumrak, a sada je objavljen članak u Cosmogirl gdje ona govori o tome koja joj je najdraža knjiga.

Članak možete pročitati klikom na Cosmogirl.

emily osment

No, evo prijevoda:

"Sumrak, autorice Stephenie Meyer, je moja za-sva-vremena omiljena knjiga. To je fikcijska pustolovina koja čitača vodi u svijet vampira, zabranjene ljubavi i mjesto gdje Bella, glavni karakter, mora donjeti tešku odluku između života bez ljubavi i života bez opasnosti.
Već od prvog poglavlja je Stephenie privukla moju pozornost i zadržala me oduševljenom tijekom cijele knjige. Karakteri su tako savršeno različiti, našla sam se začuđenom kako ih je uspjela tako mirno i smisaono spojiti.

Bella i Edward su temeljni likovi ovog djela. Bella je smotani, neoriginalni (MOLIM???) i nestrašljivi natjecatelj za Edwardovo srce.
Edward pohađa Bellinu školu kao i svi ostali normalni tinejdžeri.
On je nevjerojatno atraktivan, on je bezvremenska figura u Bellinom životu, za koju se - eto - ispostavi da je vampir.
Kako god, on nije tipični krvoločni vampir. On i njegova obitelj su civilizirani i žive u tajnosti kamo god idu. Osjećala sam se vrlo povezano s tim likovima i često bih podigla pogled s knjiga napola očekujući da će stajati predamnom.

Trenutno su na policama tri knjige. Četvrta knjiga se još piše.
Nabavite Sumrak, no budite spremni na kupnju sljedećih dviju knjiga jer priča još nije završena. Sada mi proteče teško vrijeme čekajući da četvrta knjiga izađe. Prije nego što Sumrak postane film, pročitajte knjigu.
Veliki sam pobornik toga da se prvo pročita knjiga, a potome pogleda film.
Uživajte u Sumraku, i zapamtite - pazite u koga se zaljubljujete."



- Peter Facinelli (CARLISLE) je na svojem MySpace profilu odgovorio na par pitanja fanova. (možete kliknuti na MySpace).

Peter Facinelli


1. Pitali su ga da li je pročitao sve 3 knjige i odgovorio je potvrdno - sve ih je pročitao za 3 dana, jednu svaki dan - rekao je kako su lako štivo i kako ih je teško pustiti dok se ne pročitaju;

2. U drugom pitanju je netko napisao kako mu/joj je omiljena scena kada Carlisle u Mladom Mjesecu šije Bellu i govori joj o sebi i svojoj povijesti; pitanje za Petera je glasilo koja je njemu omiljena Carlisle-scena -- Peter se složio da je i njemu ova scena omiljena jer je vrlo jaka i informativna;

3. Sljedeće je pitanje glasilo da li mu je neobično glumiti oca budući da nije mnogo stariji od ostalih glumaca.
Odgovorio je da je malo čudno glumiti oca ljudima koji nisu mnogo mlađi od njega samog, ali imati djecu i biti otac 'posvojenoj djeci' koja sama nemaju djecu mu je pomoglo da bolje shvati Carlislea i da mu je to pomoglo da postane očinska figura unutar glumaca.
Neki su ga glumci već sada počeli zvati 'Dad' što ga zabavlja;

4. Pitali su ga kako mu se sviđa Portland. Odgovorio je da je Portland sjajan. Tamo je snimio svoj prvi film FOXFIRE koji je proslavio Angelinu Jolie. Tako da mu je to pomalo kao da je napravo puni krug budući da se ovdje ponovno nalazi nakon toliko godina.



- na twilightlexiconu je objavljen članak u kojem Robert Pattinson na samom kraju članka spominje "kako knjige imaju puno sljedbenika i da je već sad dobio hrpu vrlo ljutitih pisama u kojem mu govore kako je nemoguće da glumi Edwarda jer je on Diggory. Pokušat će im dokazati suprotno."

Robert Pattinson



Eeee da... naše Shadows (= Lana, Rhianna i Amber) su pokrenule prvi Sumrak forum!!! Nažalost nisam se mogla prije osvrnuti na to jer nisam pisala novi post (zbog silinih obveza na faxu - zato nisam bila ni na msnu, a vjerojatno neću ni biti ovaj tjedan no)

Adresa foruma je http://forks.4umer.net - a budući da ću taj forum vrlo često posjećivati (kao i ostale blogove i stranice koje često upotrebaljavam) stavila sam ga u box sa svim ostalim linkovima thumbup
To je još jedno mjesto gdje možemo raspravljati o našim omiljenim knjigama :) i vjerujem da će se cure jako truditi!


Eto toliko od mene..
Veliki pozz i do sljedećih novosti zubo



| Twilight (31) | New moon | Eclipse |

petak, 22.02.2008.

Objavljeni ostali glumci / UPDATE - Stephenie Meyer s glumcima Twilight The Movie

Ovu informaciju sam zasad uzela sa twilighters.org jer mi je twilight lexicon nedostupan!

Objavljeni su ostali glumci (iako se zasad ne zna tko će igrati koju ulogu, no možemo nagađati naughty )


To su...

Billy Burke

Photobucket

Photobucket

- Charlie?



Taylor Lautner

Photobucket

Photobucket

- Joj.. ako je ovo Jacob.. ja ću se propucati bang




Christian Serratos

Photobucket

Photobucket

- Angela



Edi Gathegl

Photobucket

- Laurent?



Sarah Clark

Photobucket

- Renee?



Gregory Tyree Boyce - meni potpuna nepoznanica.. nigdje ne mogu pronaći podatke niti slike



UPDATE - Potvrđeno je da će svi ovi glumci glumiti u filmu, a zasad se jedino točno zna za Christian Serratos da će igrati Angelu Webber.


UPDATE
UPDATE
UPDATE



Podatci uzeti sa stranice Stephenie Meyer.


Stephenie je bila tijekom vikenda na setu gdje se snima film. Rekla je da je tamo provela prekrasno vrijeme - imala je priliku posjetiti neka odredišta gdje će se film snimati (nadodala je da je Oregon prekrasan), proći kroz tijek radnje (rekla je i da - ako su samo skice tako zanimljive onda si samo možemo zamisliti kakva će biti tek prava akcija), gledala je kratke isječke stuntova i čak je uhvatila par scena vampirskih baseball igara (! oprez! James je varalica!). Njezin omiljeni dio je bio kada je bila na večeri sa dijelom glumačke postave i ljudima koji rade na filmu. Bilo joj je nestvarno sve dok nije sjela za isti stol s ljudima iz svoje mašte. Čak joj je bilo i malo uznemirujuće kako su svi lijepi, no tko je znao da su filmske zvijezde tako drage/ljubazne? I za kraj je nadodala da, ako itko od nas bude imao priliku posjetiti filmski set po knjizi koju je napisao da mu to obavezno preporučuje... haha rofl



Photobucket

Photobucket


- i sada skužite prvu sliku - Nikki (Rosalie) ima smeđu kosu - što znači da joj je ona plava kosa sa onih slika za press release bila perika... (btw. ona mi na ovoj slici izgleda tak slatko)
a Jacksonova (Jaspererova) kosa sada izgleda puuuno bolje.. nije skroz dobra, ali puuuno bolja nego što je bila.
- i da.. jel mi se to čini ili Ashley (Alice) ima dugu kosu? Nisam to mogla dešifrirati budući da joj je skupljena u punđu.

- a prva slika - tu Robert (Edward) ima prekratku kosu (barem za usporedbu sa slikama od gore - na početku posta gdje mu je totalno raskuštrana i velika-duga) što vrlo lako može značiti da će imati periku - iako se ja tako nadam da neće... nadam se da će mu staviti samo neke ekstenzije.

Kako su ove slike sve lijepe... osobito kada su tako normalni na tim slikama.... tj. izgledaju tako pristupačni i dragi!

Pozz 2 everyone mah



| Twilight (22) | New moon | Eclipse |

četvrtak, 21.02.2008.

Emily Osment o Twilightu / Slike sa seta - Robert, Cam, Carlisle

Na twilight lexiconu su stavili snimku The View-a (vrlo popularan jutarnji 'talkshow' u Americi i Kanadi koji ugošćuje poznate i slavne, redatelje i pisce...).
Ovaj put je gošća bila Emily Osment (poznata iz američke tinejdžerske serije Hannah Montana) i nju su upitali da li može preporučiti koju dobru knjigu i ona je navela Sumrak i Whoopie Goldberg se javila spomenući kako je ona trenutno na Mladom Mjesecu i kako ih obožava.


Evo snimke... (dio o knjizi se spominje u zadnjih 50 sec)



- pokazala je da je totalno oduševljena knjigama...


Osim ove informacije, na twilighters.org sam pronašla slike dviju twilightMama (twilightMoms)koje su se odlučile na put i to ni manje-ni više nego na lokaciju gdje se snima film!!!

Tamo su pronašle Roberta (Edward Cullen), Cama (James) i Petera (Carlisle Cullen) i slikale se s njima...


Photobucket

- izgleda pre- pre- dobro!!!! Ne znam zašto (jer mu je kosa dosta čudna), ali mi izgleda nekako... hm... sexy.. ha ha.. Htjela bih mu proći prstima kroz kosu.. tek da vidim jel gruba ili mekana.. iako znam da je ono prvo... ali pomalo se sada osjećam kao Bella kada je ona imala želju Edwardu dodirnuti lice.

Photobucket

- Cam baš izgleda kao bad-boy...


Photobucket


Photobucket

- Carlisle me oduševio.. baš izgleda lijepo! Iako mu je kosa pod tim kečketom, vidi se da mu je ova plava puno bolja i ima baš lijepo lice.

Kažu da je Robert bio vrlo cool, a Cam zanimljiv. Uživale su u njihovom društvu (dobile autograme) i Robertovom su kosom bile oduševljene.


Osim ovih slika vidjele su mogući Bellin kamionet...

Photobucket


Pozz



| Twilight (12) | New moon | Eclipse |

utorak, 19.02.2008.

Cullenovi na okupu

Kao što je velika većina vas već vidjela na stranici Stephenie Meyer su objavljene slike za Press-release (novinarska sjednica)


pa pogledajte....



Photobucket

Photobucket

Photobucket



Hm.. moje mišljenje.. svi su suuuper - ali ne na ovim slikama - Jasper i Rosalie izgledaju tako čudno sa plavom kosom (Nikki uopće ne izgleda kao Nikki, na početku sam pomislila kad sam vidjela ove slike - pa oni su pogriješili, Nikki ne glumi Rose, ovo je neka totalno druga cura... no onda sam pročitala text) - uopće ne izgleda kao na onoj jednoj mojoj slici gdje je plava.. ove je lokne totalno kvare... izgleda pre staro, baš kao i Jasper.. što uradiše slatkom Jacksonu??? namcor
a Alice.. Alice izgleda tako tužno, tako blijedo... ali zapravo, kada razmisliš - ima pravi izraz lica, baš kao i Alice... jer Alice jest slatka, ali opet onako strašljiva/stidljiva.. ma bit će prava Alice sretan

- ok su mi Esme i Emmet (na ovim slikama) vjerojatno zato što im je boja kose ostala ista belj



Btw. Robert mi izgleda dooobro... cerek
i savršen je taj stav koji su svi zauzeli... baš izgledaju onako samopouzdano, vampirski


Ali iskreno - vjerujem da će svi na kraju u filmu izgledati savršeno !!!!

Kak se vama sviđaju?

Pozz mah



| Twilight (19) | New moon | Eclipse |

nedjelja, 17.02.2008.

Puzzle / Update - slike i informacije sa seta, Henry Cavill

Hej.. evo vam puzzle da se malo zabavite fino
... a do tad sve ostalo možete komentirati u prijašnjem postu..







provided by flash-gear.com










UPDATE
UPDATE
UPDATE



od sada twilight lexicon možete pronaći pod ovom adresom: www.twilightlexiconblog.com,
no, kako su sami napisali - pokušavaju vratiti staro ime koje su preko dvije godine koristili i čekaju da im čovjek (za tehniku) proda prava na ime / korištenje. Neki linkovi (kao opisi likova, mitologija i sl.) još nisu dostupni, no svi podaci su sačuvani i uskoro će i oni biti dostupni.


Osim toga - njihvova čitateljica Caspianna je bila na castingu za "extra" ('dodaci' - za sve ostalo što nedostaje.. statisti, automobili... i sl.) onog dana.

Evo kratak opis...

Bilo je mnogo dečkiju i djevojaka koji su u redovima čitali knjigu. Nakon što su svi dobili brojevi otišli su u su u ogromnu sobu i pozivani u grupama po oko 20. Kako je bila 742., bila je tamo JAKO dugo. No ipak joj je bilo zabavno. Oko 3h je došao dečko imenom i da im kaže što i kako i da im postavi par pitanja. U očajnoj su potrazi za srebrnim Lkw-om iz 1992. Može biti Bellin, ne zna, no Bellin je puno stariji, ali to je za potragu previše specifičan auto.

Mnoge scene će se snimati u skladištima u Clakamasu, koji nemaju prozore za njuškanje po setu. Još su natuknuli da će većina 'dodataka' biti iskorištena kao srednjoškolci. Već su sve vampire izabrali i rekli da se film počinje snimati 27.-og ili 28.-og (ovog mjeseca) i da će se snimati oko 7 tjedana. Rekli su da prije toga žele stare, crkavajuće automobile, koje ona na sreću ima. No, rekli su da će novija auta biti potrebna za maturalnu zabavu (?). Rekli su da trebaju još dosta 'dodataka' i ljudi se još uvijek mogu prijavljivati putem neta, no hrpa ljudi koja se tada pojavila će imati prioritet.



Evo i par slika sa seta koje sam pronašla na web stranici Kellan Lutz


Photobucket


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket




(Informacija preuzeta sa Twilight lexicona) - sa stranice Henrya Cavilla su dobili informaciju da je Henryju uručena skripta za audiciju Sumraka (napomena: mnogi fanovi su osim za ulogu Edwarda navijali za to da on glumi Carlislea - budući da je stariji) no iz obveza prema seriji The Tudors se nije mogao pojaviti na castingu.

(I da.. za sve koji mislite da je odbio - NIJE odbio - ljudi sami koji rade na twilight lexiconu su krivo informaciju interpretirali - jer vidite da je taj dio gdje piše da je odbio prekrižen i ostavljen je samo dio gdje se pojašnjava da zbog serije nije mogao ići na audiciju. / To možete i pročitati na Henryjevoj stranici, imate gore link u textu!)


Photobucket



| Twilight (22) | New moon | Eclipse |

subota, 16.02.2008.

... ,,, .... / Kellan Lutz je Emmmet

.. hm.. nema nekakvih novosti... Kao što svi pokušavamo, ali nam ne uspjeva - twilight lexicon je još uvijek u izradnji/nadogradnji.

..... ......

Uglavnom, ja sam malo tražila slike od naše Alice, Ashley Greene.. i nažalost, razočarala sam se ... pogledajte ove slike.. nažalost, ako je to stvarno Ashley (a pronašla sam slike na twilighters.org - možete kliknuti na ovaj link) onda mi više nije toliko lijepa :( ok.. sada sam površna.. ali stvarno sam se razočarala.. mislim, cura mi jest cute... ali, ma uglavnom, što naklapam? blabla
- evo vam slike pa si sami stvorite mišljenje o njoj.



Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Photobucket



i sada pogledajte ove slike za usporedbu (tu mi je puno ljepša - na prvoj, dok realno gledajući ostale dvije slike izgledaju pre- kompjuterski)




Photobucket

Photobucket

Photobucket



Izgleda da je Jackson Rathbone prema svim izvorima (osim twilight lexicona i iz Stepheniene stranice) Jasper.

Jackson Rathbone

Photobucket

Photobucket

- ovaj dečko je stvarno sladak.. ali ja sam si Jaspera zamišljala kao snažnog, muževnog vampira...



No, ne zna se koga će Kellan Lutz igrati, prema kovrčavoj kosi bismo mogli naslutiti da bi mogao biti Emmet, no opet bi mogao biti i Laurent, no sve ćemo vidjeti.


I da, kao što je lamb napisala u komentaru iz prijašnjeg posta - jel itko pročitao poglavlje The Host-a?
Ja sam započela, ali sam odustala (zbog mog ne tako dobrog engleskog).. nije mi se dalo mučiti sa rječnikom.. tako da čekam hrvatsko izdanje. Definitivno ću pročitati knjigu jer me jako zanima kakva je. A iskreno, vjerujem da je dobra, mislim čitala sam malo - i svidjelo mi se to što sam pročitala.

I smatram da je ludost odustati od čitanja jer se bojimo da će nam možda postati bolja od Sumraka. Mislim, meni je Sumrak savršen (tj. sve knjige iz serije), ali tako mi je i prije Sumraka bio dobar Harry Potter pa nisam odustajala od čitanja novih knjiga... jer to je nekako zadrto.. ipak se trebamo dalje razvijati.


UPDATE
UPDATE
UPDATE


- Prema twilight lexiconu (na početku - što se vrti) je potvrđeno da je Kellan Lutz Emmet !!!

Kellan lutz

Kellan lutz

Kellan lutz


UPDATE
UPDATE
UPDATE



Pozz svima mah



| Twilight (24) | New moon | Eclipse |

srijeda, 13.02.2008.

Odabrani neki CULLENOVI za film, Update; The Host

Damn, people!!! Vratim se sa faxa - kada ono lavina komentara rolleyes

Sorry što nisam mogla prije napisati post o ovome, ali danas sam imala dva usmena.. i bilo mi je prenaporno... a i sada sam tek stigla doma (pol 8 navečer).



Uglavnom, da se mi pozabavimo bitnijim stvarima, a to je da su prema Twilight lexiconu odabrani Cullenovi (osim Emmeta i Jaspera) i Victoria !!!! (a sa Twilightlexicona su tu informaciju dobili od TwilightObsessed)


Pa evo glumaca....
(Kliknite na njihova imena i pojavit će vam se IMDB.com za više informacija o glumcima)

Carlisle Peter Facinelli
Esme Elizabeth Reaser
Alice Ashley Greene
Rosalie Nikki Reed
Victoria Rachel Lefevre
Kellan Lutz - ???

Photobucket



Evo vam par sličica.. pa uživajte.. i naravno komentirajte !!!



CARLISLE

Photobucket


Photobucket

- zadovoljna sam izborom.. baš je onakav kakvim sam ga zamišljala u licu :)



ESME

Photobucket


Photobucket

- sa Esme sam jako jako zadovoljna... sviđa mi se kako glumi (možete ju sada u ovoj sezoni vidjeti u Grey's anatomy - glumi ženu kojoj je lice unakaženo i koja se zaljubi u Alexa.. no, kasnije joj ipak srede lice...), i izgleda baš kao majčinski tip osobe...


ALICE
- nažalost, ne mogu naći niti jednu sliku (što je zapravo nevjerojatno, na googlu nema niti jedne njezine slike) ali kliknite na njezino ime, otvorit će vam se IMDB.
- što se nje tiče.. cura je stvarno preslatka.. ono - oduševili su me izborom :) i da, ako odete na IMDB.com možete pročitati da je visoka 1.65. (što znači da su ipak uzeli u obzir knjigu i Alicein opis)



ROSALIE

Nikki Reed 002

Nikki Reed 001

Photobucket


i evo je sa plavom kosom...

Nikki Reed


- hm.. Rosalie.. Nisam ju ovako zamišljala.. zamišljala sam ju sa plavom kosom.. ali iskreno, super mi je ova cura. Gledala sam ju u filmu Trinaest gdje je glumila "droljicu" - što je je - cura zna glumiti. (I pazite ovo - ovaj film je potpisala Catherine Hardwicke!!!)
Izgleda jako hot.



VICTORIA

Photobucket

Photobucket

- ova žena (ili cura) izgleda dosta slatko i nevino.. no ako dobro glumi vjerujem da će dobro utjeloviti Victorijin lik... jer mi fizički odgovara za lik Victorije.



UPDATE

Odabran je još jedan glumac, ali zasad se ne zna za koju ulogu... zove se Kellan Lutz
... no uskoro ćemo saznati koga će glumiti... Emmeta ili Jaspera..
kliknite ovdje - tu imate još više slika njega u različitim izdanjima...


Photobucket

Photobucket

Photobucket

-kako je hot na ovim slikama.. uuuu...

Sveukupno su mi svi, do zadnjeg, stvarno super... Baš sam zadovoljna i konačno sam malo sretnija oko izbora glumaca smijeh


I da... da ne zaboravim - na Stephenienoj stranici je objavljeno prvo poglavlje THE HOST-a!!! Seth (Stephenien brat i web-master) je još napomenuo kako je njemu The Host još bolji nego Pomrčina (njegov omiljeni dio Twilight serije) i kako ćemo nakon što pročitamo prvi odlomak svi htjeti naručiti (ili rezervirati) knjigu... tako da se ja sada bacam na čitanje prvog poglavlja belj



(I da - za sve vas koje imate problema pri otvaranju poglavlja, učinite ovo:
odite na stephenienu stranicu - The Host - i ako vas pitaju da li imate probleme pri otvaranju kliknite here i zatim idite na downloadanje najnovijeg adobe reader-a (i zatim samo pratite instrukcije -run, pa save, pa next i tako dalje...), no prije nego što to učinite, obrišite svoj stari adobe reader na način da odete na start - control panel - add or remove (i tamo ga pronađete i stisnete remove). Zvuči komplicirano, ali je zapravo vrlo jednostavno)




Pozz wave



| Twilight (31) | New moon | Eclipse |

ponedjeljak, 11.02.2008.

Kratki pregled UPDATE

Prema informacijama sa Twilight lexicona ....


1. snimanje počinje ovaj tjedan na više lokacija od Arizone pa do sjeverozapada Pacifika (Kalama, Washington, USA; Longview, Washington, USA; Portland, Oregon, USA ; Vancouver, Washington, USA)

2. Poznati su ovi glumci:
Bella: Kristen Stewart
Edward: Robert Pattinson
Eric: Justin Chon
Jessica: Anna Kendrick
James: Cam Gigandet



Photobucket
(slika je uzeta sa Twilight lexicona)


U P D A T E

Najnovija informacija sa twilightlexicona jest da će Mikea Newtona glumiti Michael Welch !!!



Photobucket


Photobucket



Možda ga se sjećate iz serije Dodir s neba (Joan of Arcadia) koja se prije dvije godine prikazivala na RTL-u u kojoj je glumio Lukea Girardia, brata Joan, djevojke kojoj se ukazivao Bog i davao joj naredbe što da radi. Serija je bila vrlo zanimljiva (bar meni, pratila sam ju i na Njemačkoj televiziji). Tu je glumio šmokljana (=štrebera).



Ne znam jesam li igdje spomenula, ali prema informacijama film bi trebao izaći 12.12.2008., no ništa od toga nije sigurno jer studiji prema PR razlozima (=javni) imaju pravo promijeniti datum na tjedan ili dva.

Najčešće su (bar ja mislim) takvi razlozi ako recimo u kinima već igra više blockbustera odjednom, pa da si ne bi bili prevelika konkurencija. Znam da većina izbjegava sa prikazivanjem, ako recimo igraju veliki filmovi poput Harry Pottera ili slično.


Mislim da će kemija između Kristen i Roberta biti snažna... i stvarno se radujem filmu.. naughty
nadam se da će ga pogledati što više ljudi - osobito oni koji nisu pročitali knjigu - pa da će ih to motivirati na čitanje knjiga.



Pozz svima !

D



| Twilight (30) | New moon | Eclipse |

petak, 08.02.2008.

UDPDATE - Cam Gigandet, Breaking dawn zadnja knjiga, odabrani glumci za uloge Erica i Jessice

Evo.. odabrano je nekoliko glumaca...


Justin Chon je izabran za Erica Yorkiea

Photobucket




a Anna Kendrick će igrati Jessicu Stanley


Photobucket

Photobucket


- meni baš izgleda kao prava osoba za ulogu Jessice.. onako iritantno (iako jest slatka cura)

Informacije su uzete sa twilight lexicona, ali i sa mtv-jevog blogspota i mtv-jeve službene stranice



UPDATE

Cam Gigandet je također jedan od glumaca koji su odabrani za neku od uloga u filmu, no trenutno se ne zna za koju. Najpoznatiji je po svojoj ulozi u O.C. California.


UPDATE
Cam je JAMES
Omg Omg Omg
- Mislim, nećete mi vjerovati, ali JA sam cijelo vrijeme mislila da je on James.. ne mogu vjerovati da jest... cijelo vrijeme sam mislila da će on biti James baš i zbog one uloge koju je imao u O.C-u.. kada je bio Marissin dečko i još bio kriv zbog njezine smrti.. baš izgleda kao osoba koja bi mogla biti James. Ima takav karakter...


Cam Gigandet

Cam Gigandet




UPDATE


Evo, prema najnovijim novostima sa Stepheniene stranice (Breaking dawn stranica - link) Breaking dawn je zadnja knjiga u Twilight seriji (iako smo to svi znali, ali opet je žalosno da je to tako 'konačno').

U Americi 31. svibnja izlazi posebno izdanje Pomrčine koje u sebi ima naslovnu stranicu Breaking dawna, ali i prvo poglavlje. Osim toga izlazi i New Moon na isti dan u džepnom izdanju.

Nažalost, koliko je meni poznato, ta se posebna izdanje kod nas ne mogu kupiti, pa niti na engleskom. (Bilo je i posebno izdanje Twilighta i New Moon-a, a nisu bili dostupni na našem tržištu.. šmrc cry )




*************************************************************************
Twilight (Sumrak) je 2005. bila jedna od najdiskutiranijih priča i prava za prijevod su prodana u 33 zemlje. Nastavak, New Moon (Mladi mjesec) je izašao u Rujnu 2006., i proveo je preko 30 tjedana na #1. na The New York Times bestseller list. Eclipse (Pomrčina), posljednja knjiga u seriji, izdana 7. kolovoza 2007. je dospjela na prvo mjesto najprodavanijih knjiga (bestseller list) nakon što je već u prvom danu prodana u 150.000 primjeraka. Više je od 5.5 milijuna kopija iz Sumrak serije u printanju. ****** ********************************************************************



| Twilight (29) | New moon | Eclipse |

utorak, 05.02.2008.

Datum izlaska Breaking Dawn, Justin Chon novi glumac, Kristen Stewart u intervjuu o Twilight filmu

UPDATE
UPDATE
UPDATE





---- DATUM IZLASKA BREAKING DAWN-a (u Americi) JE subota 2.8.2008 !!!!!!!!!!!!!!!!!!



---- I da, osim toga - na Twilight lexiconu su rekli da će na Stephenienoj stranici u svibnju biti objavljeno jedno poglavlje iz knjige (!!!) iako nije točno rečeno koje.



---- Još vijesti - prema twilight lexiconu ali i sa stranice www.shocktillyoudrop.com izabran je još jedan glumac (iako se ne zna za koju ulogu). Njegovo ime je Justin Chon !


Photobucket


Što mislite - koga bi mogao glumiti?
Jacob definitivno nije - ipak je iz plemena indijanaca :P




UPDATE
UPDATE
UPDATE





-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Hej! Kao što vidite u prošlom postu, a dolje u komentarima (someone special), na twilight lexiconu su napisali da su sa MTV-a intervjuirali Kristen Stewart, to možete na engleskom pogledati klikom OVDJE.



No, ipak ću prevesti cijeli text:

Harry Potter je to učinio za čarobnjake, Gospodar prstenova je za hobite, a Narnia je to učinila za šumska stvorenja. No, može li film koji se uskoro snima na sličan način uspaliti kliše o vampirima u sljedeću multimilijunsku filmsku fantazijsku franšizu?


"Film je nazvan 'Twilight' (Sumrak)" sjajila je glumica Kristen kada smo nedavno razgovarali s njom. "Catherine Hardwicke će ga režirati u Washingtonu. Temelji se na knjizi koja je prilično omiljena (između ostalog) kod mladih, srednjoškolske djece."


Image Hosted by ImageShack.us




Iako će Stewart i njezina co-zvijezda Robert Pattinson (Cedric Diggory!) tek snimati prvi film, oni već razgovaraju o tome da vampirsku priču pretvore u seriju koja će biti stvarno grozna (napomena = ovdje piše that really sucks; nisam znala smisliti bolju frazu, pa mi nemojte zamjeriti.. mislim da ćete svi shvatiti smisao). I otkad je zadnja knjiga prodana preko 150.000 primjeraka u samo prvom danu, Bellini i Edwardovi fanovi već svugdje odbrojavaju dane do mjeseca izlaska filma.


"Ljudi stvarno vole te knjige" rekla je Kristen. "Trenutno je trilogija, i četvrta knjiga uskoro izlazi, tako da se nadam da ćemo snimiti sve četiri."

Za one koji još nisu zagrizli, "Twilight" će prikazati Stewart kao Bellu Swan, tinejdžericu čiji će se svijet okrenuti naglavačke nakon što upozna i zaljubi se u vampira.
Ostala imena će biti objavljena u sljedećih nekoliko tjedana, ali prema glumici, 21 godišnji Pattinson je već zagrizao (=udubio se) u ulogu Edwarda.


"On je tako dobar i ima tako puno duše i jednostavno nije lažljivac - možeš osjetiti bol koja proizlazi iz njega." Tepa Kristen. "Cool stvar u svezi filma jest da je to naočigled prekrasna mašta - ajmo se zaljubiti u vampira i živjeti zauvijek - ali toliko je teže od toga. Zamislite živjeti zauvijek. Živjeti jedan život je dovoljno teško."


Ali nemojte se prevariti misleći da će to biti "The Notebook" za mrtve. (=The Notebook - jedna prekrasna ljubavna drama u kojoj glumi Rachel McAdams - možda ju znate iz filma Opasne djevojke - Mean girls sa Lindsay Lohan -nažalost The Notebook se ne može nigdje u Hrvatskoj podići u videotekama no).
"Glavni lik je, kao, nadčovjek", govori Kristen o akcijskim scenama iz manuscripta. "On je vampir, ali sa stvarno povećanim sposobnostima; može trčati brže nego što auto može voziti, i strašno je jak. Baci me na leđa (u jednoj sceni) upravo prije nego što će mi reći da je vampir i zatim trči preko stabla. I bit ćemo u stvarnoj šumi, nećemo to samo kompjuterski aminirati. Stvarno ćemo otići tamo gore, i to je ono što me uzbuđuje."


"To je lijepa, trijumfalna, ljubavna priča", zaključuje Stewart, gledajući prema naprijed stupajući pred kamere. "Potrajat će pomalo i zaslužuje najmanje biti trilogija."




Vrlo sam sretna nakon što sam ovo pročitala... mislim, drago mi je što je Kristen toliko oduševljena snimanjem filma i to što joj se priča, očito, sviđa naughty


Što se tiče msn-a; svi koji žele neka ostave u komentarima svoj kontakt, nakon 24h ću svaki obrisati (ovisno o tome kada ga je tko poslao).


Veliki pozz svima i jedva čekam da bude još vijesti u svezi filma :D



U P D A T E

Jeste svi pročitali onaj dio gdje kaže "trčat ćemo kroz stabla"? E ja sam tu pogriješila u prijevodu :( .. ona kaže trčat ćemo preko stabla.. baš sam sada bila na Twilight lexiconu i mnogi fanovi baš diskutiraju o tome kako će izgleda promijeniti neke scene (npr. da će joj dok ju nosi na leđima otkriti da je vampir, a ne na povratku iz Port Angelesa u autu, kao što je u knjizi). No, mislim da je to sasvim normalna pojava da se mijenjaju neki dijelovi, a neki novi ubacuju. Ipak je to knjiga koja se temelji na twilightu, iako sam ljuta jer je knjiga savršena takva kakva jest. Damn! nono



| Twilight (21) | New moon | Eclipse |

nedjelja, 03.02.2008.

Još malo slika / Update o filmu

Mislim da slika nikad dovoljno... tako da sam još malo istraživala (a i tanja mi je malo pomogla :), tako da sam na kris-stewart.org pronašla jako lijepe slike (ako odete na tu stranicu, prvo kliknite na sliku za ulaz!) ... pa evo.. uživajte u njima...



Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket




Osim ovih, pronašla sam par i Kristeninih... gdje je vrlo girly. pa pogledajte malo i ove (nisu kao ostale njezine uobičajene i vrlo prirodne slike)



Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MOVIE UPDATE


Na twilight lexiconu su spomenuli kako su u The Oregonian-u 3.2. nakratko spomenuli Twilight movie. Napislali su kako izgleda da ljudi općenito stvarno vole režisericu Catherine Hardwick. (To možete pročitati ako kliknete u ovom odlomku The Oregonian, no spominje se vrlo kratko, kao više rad Catherine Hardwick i Diane Lane nego informacije o filmu.)


te...

1. Ne, nije neobično da ostatak glumaca još nije objavljen na IMDB-u
2. To ne znači da nemaju uloge, već samo znači da su zauzeti radeći druge stvari za pripremu filma
3. Ne, to ne znači da su neorganizirani
4. I ne, ne znaju kada ili hoće li ih objaviti, informacije će stići kada stignu.


I da.. još su spomenuli da se neki žale kako na Amazon.com ne mogu unaprijed naručiti tj. rezervirati Breaking dawn, no sa Twilight lexicona pretpostavljaju da je to zato što su na Amazon.com dali krivi datum izlaska knjige (tj. i oni su "pretpostavili")... tako da, ne mogu ispuniti obećanja dana na taj datum. No, kažu da se možete prijaviti za dojavu mailom putem kojeg se dobiva obavijest kada će knjiga (konačno!!!!) biti dostupna. (Mislim da mi ipak nećemo naručivati knjigu preko Amazon.coma... ali sam vam ipak htjela prenijeti sve informacije)

Eto toliko zasada od mene...


Veliki pozz


D



| Twilight (19) | New moon | Eclipse |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.